„Nasze najlepsze – produkt tradycyjny i ekologiczny w nowoczesnej kuchni” to temat warsztatów gastronomicznych, które odbyły się w Zespole Szkół Ekonomiczno -Hotelarskich.

Podczas ostatnich warsztatów kulinarnych, uczniowie Ekonoma z kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych poznawali tajniki kuchni i produktów regionalnych. Organizatorem spotkania był  Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa – oddział w Koszalinie. Warsztaty odbyły się w Centrum Kształcenia Zawodowego, a uczniowie stanęli na wysokości zadania.

 

Dodaj komentarz

Komentarze na portalu informacje.kolobrzeg.pl są własnością ich twórców. Administrator portalu nie ponosi odpowiedzialności za opinie pozostawione w serwisie. Jeśli jakikolwiek komentarz uważasz za niestosowny lub narusza jakiekolwiek zasady komentowania w serwisie napisz na adres: studio@tkk.pl

Kod antyspamowy
Odśwież

Udostępnij

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Nasze Programy

Rozmowy z widokiem na powiata
Prezydencki kwadrans
Zdrowie w pigułce
kwadrans z historia
chronograf TKK
chronograf TKK
chronograf TKK
chronograf TKK
 

Najnowsze wideo