Po raz siódmy w Kołobrzegu odbędzie się Miejskie Śniadanie Wielkanocne, które tradycyjnie zorganizujemy w Niedzielę Wielkanocną.

W tym roku spotkamy się 20 kwietnia o godzinie 10:00 w Hali Milenium, by wspólnie celebrować ten wyjątkowy czas. Szczegółowe informacje na temat wydarzenia zostaną podane w późniejszym terminie.

Aby to niezwykłe spotkanie mogło się odbyć, już teraz rozpoczynamy przygotowania i zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy! Jeśli chcesz zaangażować się jako wolontariusz, dołącz do naszych spotkań organizacyjnych, które odbędą się w środy o godzinie 18:00 w Hali Milenium:

19 marca – spotkanie połączone z podziękowaniami za X Miejskie Spotkanie Wigilijne (duża sala konferencyjna)

2 kwietnia – spotkanie organizacyjne (salka prasowa, 1. piętro)

16 kwietnia – ostatnie spotkanie organizacyjne (salka prasowa, 1. piętro)

Wydarzenie odbędzie się pod Honorowym Patronatem Prezydent Miasta Kołobrzeg, Anny Mieczkowskiej. Organizatorami są: Centrum Usług Społecznych, Fundacja Wolne Miejsce, Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Kołobrzegu, a także Restauracja Tempo i kołobrzescy Wolontariusze. Całość wspiera Urząd Miasta Kołobrzeg. Koordynatorami wydarzenia niezmiennie jest Kamil Barwinek (kamilbarwinek@o2.pl) przy wsparciu Klaudii Matyjaszewskiej z ramienia CUS (k.matyjaszewska@cus.kolobrzeg.pl, tel. 780 282 606). Zachęcamy do dołączenia do zespołu wolontariuszy! To doskonała okazja, by zrobić coś dobrego, spędzić czas w inspirującym gronie i pomóc w organizacji wydarzenia, które niesie wsparcie wielu mieszkańcom Kołobrzegu. Pomóż stworzyć wyjątkową atmosferę świątecznego spotkania!

Dodatkowo publikujemy listę niezbędnych produktów do organizacji wydarzenia – każda pomoc będzie nieoceniona (deklarację na produkty proszę składać mailowo na kamilbarwinek@o2.pl lub poprzez stronę FB):

Żur 20 butelek

Żur w proszku 3 kg

Biała kiełbasa 500 szt.

Jajka 500 szt.

Wędlina 5 batonów

Ser żółty 4 batony

Śmietana 18% 5l

Śmietana 30% 5 l

Majonez 10 kg

Chrzan 6 kg

Ćwikła 6 kg

Grzyby suszone 2 opakowania

Włoszczyzna paski 15 kg

Cebula 10 kg

Mleko 10 l

Herbata 2 opakowania

Kawa sypana i rozpuszczalna po 1 opakowaniu

Należy dostarczyć w dniach 14-16 kwietnia do Restauracji Tempo w Hali Milenium (2. Piętro)

Napoje

Słodycze

Owoce

Pieczywo

Ciasta

Stroiki

Wielkanocne

Należy dostarczyć do 20 kwietnia do Restauracji Tempo w Hali Milenium (2. Piętro) lub do recepcji w Hali Milenium (parter).

Dodaj komentarz

Komentarze na portalu informacje.kolobrzeg.pl są własnością ich twórców. Administrator portalu nie ponosi odpowiedzialności za opinie pozostawione w serwisie. Jeśli jakikolwiek komentarz uważasz za niestosowny lub narusza jakiekolwiek zasady komentowania w serwisie napisz na adres: studio@tkk.pl

Kod antyspamowy
Odśwież

Udostępnij

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn