Jak to ugryźć? - odc. 4 Tatar z łososia
Jak zrobić dobry tatar z łososia? Tego dowiecie się z najnowszego odcinka "Jak to ugryźć"?
Jak zrobić dobry tatar z łososia? Tego dowiecie się z najnowszego odcinka "Jak to ugryźć"?
Krewetki z chorizo - to kolejna propozycja szefa kuchni Macieja Jelenia, którą serwuje w najnowszym odcinku programu "Jak to ugyźć?".
Zapraszamy na kolejny odcinek programu kulinarnego "Jak to ugryźć", w którym szef kuchni Maciej Jeleń nauczy nas jak ugotować makaron amatriciana.
Zapraszamy na nowy program na naszej antenie "Jak to ugryźć?", w którym razem z szefem kuchni Maciejem Jeleniem będziemy zgłębiać tajniki różnorodnej kuchni. Dzisiaj, zapraszamy na śniadanie.
Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia Czytaj więcej...